DSP Galaţi a rămas fără conducere

Social

Direcția de Sănătate Publică Galați nu mai are conducere, după ce directorul executiv a fost înlocuit cu un coleg de la DSP Argeș însă acesta din urmă nu s-a prezentat la noul loc de muncă, după ce a contestat decizia Ministerului Sănătății.

Astfel, directorul executiv al DSP Galați, dr. Liliana Moise, a fost schimbată din funcție cu dr. Sorina Honțaru, fost director DSP Argeș, care, miercuri, ar fi trebuit să se prezinte la noul loc de muncă din Galați, unde fusese trimisă cu ordin de detașare din partea Ministerului Sănătății.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu, ”dr. Sorina Honțaru a contestat decizia Ministerului Sănătății de numire în funcția publică de director executiv DSP Galați și nu s-a prezentat la post”. Potrivit sursei citate, în momentul de față DSP Galați nu are conducere, întrucât, tot începând de miercuri, fostei directoare DSP Galați, dr. Liliana Moise, îi încetează funcția de director executiv pe care o exercita cu caracter temporar, aceasta exprimându-și dorința de a nu mai rămâne pe post.
“Doamna doctor Moise Liliana și-a exprimat dorința de a nu i se mai prelungi promovarea pe această funcție. Dumneaei a rămas șef serviciu în compartimentul Controlul Sănătății din cadrul DSP Galați”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al DSP Galați precizând că schimbarea din funcție a dr Moise nu a avut legătură cu „situația COVID 19 din județul Galați”. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns