Teatrul Dramatic „Fani Tardini” amână spectacolele în aer liber cu încă o săptămână

Social

Conducerea Teatrului Dramatic „Fani Tardini” a luat decizia de a amâna spectacolele în aer liber cu încă o săptămână, în contextul înmulţirii accelerate a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronvirus în municipiul Galaţi.

Sunt amânate următoarele spectacole:

– Premieră #3: LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, distribuţia #3: Mihaela Lecca-Gorea şi Ionuţ Moldoveanu, care era programat sâmbătă, 18 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară;

– I’M PRO SHOW, care era programat duminică, 19 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară.

Este a doua săptămână la rând în care Dramaticul gălăţean ia decizia amânării spectacolelor în aer liber. Săptămâna trecută, Teatrul a dezinfectat toate suprafeţele şi spaţiile de la sediul din Domnească 59 şi a amânat spectacolele:

– Premieră #2: LISELOTTE ÎN MAI, de de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, distribuţia #2: Oana Preda şi Răzvan Clopoţel, care era programat sâmbătă, 11 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară;

– EU RĂMÂN, adaptare de Blanca Doba şi Luana Hagiu, regia: Luana Hagiu, interpretare: Blanca Doba, care era programat duminică, 12 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară.

Activitatea cu publicul rămâne suspendată şi la casa de bilete a Teatrului.

Toate cele patru spectacole amânate vor fi reprogramate imediat ce va fi posibil, iar programul de reprezentaţii va fi anunţat cu celeritate în spaţiul public, dar şi prin notificări electronice care le vor fi trimise cumpărătorilor de bilete online. Biletele cumpărate la aceste patru spectacole îşi păstrează valabilitatea.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a luat decizia amânării spectacolelor în aer liber pentru a proteja sănătatea angajaţilor şi spectatorilor şi pentru a limita răspândirea virusului SARS-Cov-2. „Amânarea reprezentaţiilor nu a fost o decizie uşoară, dar a fost o decizie necesară. Suntem în contact permanent cu autorităţile sanitare locale şi acţionăm în aşa fel încât reîntâlnirea cu publicul se aibă loc cât mai repede şi în condiţii de maximă siguranţă. Apelăm la înţelegerea spectatorilor şi îi îndemnăm să respecte măsurile de protecţie şi recomandările oficiale”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns