Teatrul Naţional „Nae Leonard” îşi reia activitatea cu un concert-spectacol de revistă

Social

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi îşi reia activitatea de spectacole pe 7 iunie, în Grădina „Leonard”, cu un concert-spectacol de revistă sugestiv intitulat „Cu muzică şi glume, revenim în lume”, se arată într-o informare transmisă, marţi, de instituţia de cultură.

Potrivit sursei citate, după o absenţă fizică de trei luni, în care atât artiştii, cât şi spectatorii au stat departe de scenă, spectacolul de revistă reprezintă o invitaţie la relaxare, bună dispoziţie şi deconectare de la stresul şi îngrijorarea care ne-au marcat viaţa în ultimele luni. Startul la distracţie îl vor da actorii Andrei Ardeleanu, Paul Buţa, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici şi Alexandru Tatu, protagoniştii unor scenete şi momente comice de succes din repertoriul teatrului.

Şlagăre de top vor fi interpretate de soliştii Mihail Anton, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol şi orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu.

Florentina Andronic va modera întregul spectacol, iar baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm şi dans.

Echipa Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorităţi, pentru ca publicul să fie în siguranţă.

Intrarea la spectacolul care va începe la ora 19,30 costă de 21,6 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de la casieria teatrului exclusiv în ziua spectacolului (duminică, 7 iunie), cu trei ore înainte de începerea acestuia.

Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanţarea socială de doi metri între scaune şi purtarea măştilor pe tot parcursul reprezentaţiei artistice. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns