Investiţie de peste 6 milioane lei la Spitalul de Pneumoftiziologie Galaţi

Economic Social

Spitalul de Pneumoftiziologie din Galaţi va beneficia de o investiţie de peste şase milioane lei pentru consolidarea şi modernizarea corpului de clădire în care funcţiona blocul alimentar, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al Consiliului Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, proiectul de 6.002.697 lei este finanţat din bugetul propriu al CJ Galaţi, suma alocată cuprinzând contractul de lucrări, costurile cu realizarea proiectului tehnic, dotările pentru bucătăria spitalului şi toate cheltuielile cu documentaţiile, avizele şi autorizaţiile necesare.

“Reconstruim parţial, consolidăm şi modernizăm corpul E din cadrul unităţii medicale. Pe lângă blocul alimentar al spitalului, proiectul prevede refacerea şi a două săli de curs, precum şi a vestiarelor destinate angajaţilor. De asemenea, vom schimba toate reţelele de utilităţi, tâmplăria exterioară şi interioară va fi înlocuită în totalitate, iar acoperişul va fi refăcut integral. În plus, construim şi un zid de sprijin pentru consolidarea terenului din zonă.Proiectul prevede şi dotarea noii bucătării cu echipamente moderne pentru pregătirea hranei. Pe durata lucrărilor, bucătăria spitalului a fost mutată într-un spaţiu reamenajat conform normelor în vigoare”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns