Tuneluri cu dezinfectare complexă la Spitalul pentru Copii şi Spitalul Judeţean Galaţi

Social

Primăria municipiului Galaţi a obţinut cu titlu gratuit două tuneluri cu dezinfectare complexă, care vor ajunge la Spitalul pentru Copii şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, se arată într-o informare transmisă de Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, cele două tuneluri cu dezinfectare complexă au fost oferite de o firmă privată din Galaţi. Tunelul dezinfectant are triplă acţiune şi dispune de: covor umed cu dezinfectant pentru încălţăminte, pulverizator/dozator cu dezinfectant pentru mâini şi pulverizator cu senzor de mişcare infraroşu, ce se activează pentru 8-10 secunde atunci când o persoană trece prin el, astfel fiind eliminaţi viruşii şi bacteriile.

De asemenea, poate fi dotat opţional cu lampă LED UV bactericidă, care sterilizează şi dezinfectează îmbrăcămintea, suprafeţele fixe şi aerul din încăpere. “În continuare, municipalitatea intenţionează să mai achiziţioneze alte şase astfel de tuneluri pentru pieţele din oraş şi pentru Serviciul edilitar Ecosal”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns