Festivalul ‘Folk la Dunăre’ – la Grădina Leonard, în 19-20 septembrie

Divertisment

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului „Folk la Dunăre” se va desfăşura, între 19-20 septembrie, în Grădina de vară „Leonard” din Galaţi, au anunţat, luni, reprezentanţii Teatrului Naţional „Nae Leonard” Galaţi, organizatorul manifestării culturale.

Potrivit sursei citate, pe 19 septembrie, vor concerta Teodora Tabarcea, Margda Puşkaş & Rareş Suciu şi Daniel Iancu, iar a doua zi de festival, pe 20 septembrie, aduce în faţa publicului artiştii Double M., Omul din Sarmisegetuza, Zoia Alecu şi Fără Zahăr.

„Cu o ureche către trecut şi cu un ochi spre viitor, festivalul „Folk la Dunăre” sau „Danube Folk Festival” s-a ţinut de cinci ani, anul acesta ajungând la cea de-a şasea ediţie şi atrăgând sute de spectatori. Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul şi linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăseşte cu uşurinţă în muzica folk şi participă cu totul la spectacol, ceea ce transformă concertele în stări adevărate”, au susţinut organizatorii.

Concertele încep la ora 20.00.

Preţul biletului întreg este de 54 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 32,4 lei. Abonamentul pentru ambele zile de festival costă 64,8 lei. Biletele pot fi achiziţionate online accesând link-ul www.blt.ro/folk-la-dunare-editia-vi sau de la casieria teatrului, în intervalul orar afişat pe site-ul www.naeleonard.ro sau pe pagina de facebook a instituţiei. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns