Marius Mihalache aduce concertul-fenomen SĂFTIŢA la Galaţi, pe 13 martie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Divertisment

Marius Mihalache, muzicianul care a reuşit să îi confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, aduce concertul-fenomen SĂFTIŢA la Galaţi, pe 13 martie 2020, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Lansat în 2018 şi recompensat cu Premiul Special al Senatului UNITER în 2019, SĂFTIŢA (balkanic project) by Marius Mihalache este un proiect pop-folk cu identitate românească, cu instrumente româneşti, inspirat din poveştile poporului român. Urmărim împreună povestea neamului românesc, dar în special povestea Săftiţei noastre.

SĂFTIŢA este un spectacol susţinut de Marius Mihalache împreună cu „Marius Mihalache Band”: Arabela Nicolau – voce; Marius Gagiu (Mandela) – flaut, caval; Nicu Băran – bass; Lucian Maxim – tobe.

Cariera şi afirmarea lui Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaşte graniţe. La 10 ani câştigă primul său premiu la Atena în Grecia, iar la 17 interpretează la ţambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert şi Mozart la Scala di Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, şi i se oferă ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează alături de Gloria Gaynor şi Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Ţăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum şi alţi artişti cunoscuţi pe plan internaţional.
Concertul SĂFTIŢA (balkanic project) by Marius Mihalache, programat pe 13 martie 2020 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, începe la ora 19:00 şi durează o oră şi jumătate.

Preţurile biletelor sunt de 105 lei la categoria I şi 52,50 de lei la categoria a II-a.

Biletele pot fi achiziţionate de pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informaţii şi rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns