Weekend dedicat comediei la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Divertisment

„Trei graţii”, „Soacra cu trei nurori” şi „O scrisoare… pierdută!!!”

Vino la teatru şi uită de stresul săptămânii! Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a programat în acest weekend trei comedii foarte îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Vineri, 7 februarie, la ora 19,00 poţi vedea spectacolul „TREI GRAŢII”, după Valentin Krasnogorov, regia: Eugen Făt. În distribuţie: Liliana Lupan, Svetlana Friptu, Carmen Albu şi Dan Căpăţână. „TREI GRAŢII” este o comedie plină de sensibilitate ce le are în centru pe trei prietene de-o viaţă care vor să cucerească un bărbat, într-o încercare înduioşătoare de a-şi reafirma feminitatea şi de a-şi găsi fericirea.

Spectacolul durează o oră şi jumătate, nu are pauză şi este potrivit pentru întreaga familie.

Sâmbătă, 8 februarie, la ora 19,00, trupa Dramaticului joacă spectacolul „SOACRA CU TREI NURORI”, unul dintre succesele de casă ale Teatrului. Povestea „Soacra cu trei nurori” a marelui Ion Creangă a fost adaptată pentru scenă şi îmbogăţită cu fire narative noi de către regizorul Dan Mirea, un împătimit al umorului popular. În final, Mirea a reuşit să livreze un spectacol în care cascadele de râs şi ropotele de aplauze se ţin lanţ, împletindu-se cu muzica de taraf care însufleţeşte momentele importante ale spectacolului. În distribuţie: Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie şi Lică Dănilă. Spectacolul durează o oră şi 45 de minute, nu are pauză şi este potrivit pentru întreaga familie.

Duminică, 9 februarie, la ora 19,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” te poţi reîntâlni cu umorul lui Caragiale. Trupa Dramaticului joacă spectacolul „O SCRISOARE PIERDUTĂ!!!”, regia: Eugen Făt. În distribuţie: Ionuţ Moldoveanu, Stelian Stancu, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Dan Căpăţână şi Lică Dănilă. O scrisorică de amor a unui prefect tânăr către soţia protectorului său ajunge în mâinile unui jurnalist fără scrupule şi devine un valoros instrument de şantaj pentru obţinerea unui fotoliu de deputat. „E comedie, mare comedie, Fănică!”. Spectacolul durează o oră şi 50 de minute, are pauză şi este potrivit pentru întreaga familie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informaţii şi rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns