Pregătirile pentru ediţia I a Festivalului de Teatru şi Arte Performative pentru Adolescenţi au fost suspendate

Social

În condiţiile prelungirii stării de urgenţă instituite din cauza pandemiei de coronavirus, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunţă cu regret suspendarea pregătirilor pentru prima ediţie a Festivalului de Teatru şi Arte Performative pentru Adolescenţi (FTAPA), care urma să aibă loc în perioada 11-12 mai 2020 la Galaţi.

Toţi candidaţii care s-au înscris la festivalul-concurs până la data de 31 martie 2020 au fost declaraţi admişi de către comisia de selecţie, iar intenţia lor de participare a fost reţinută de către organizatori.

În schimb, proba următoare, cea a interviurilor individuale cu fiecare candidat, precum şi celelalte etape din calendarul Festivalului sunt amânate până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

„Din păcate, criza sanitară pe care o traversăm acum ne pune în imposibilitatea de a avansa în pregătirea ediţiei pilot a Festivalului de Teatru şi Arte Performative pentru Adolescenţi şi de a respecta calendarul anunţat. Vom relua pregătirile doar după ce starea de urgenţă va fi ridicată şi vom avea certitudinea că evenimentul poate avea loc în condiţii de siguranţă pentru toţi cei implicaţi – organizatori şi concurenţi”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

FTAPA este un festival-concurs de teatru şi arte performative deschis adolescenţilor. Evenimentul este iniţiat de către Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, care are sprijinul Primăriei Municipiului Galaţi şi are ca parteneri Facultatea de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns