Programul acestui weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”:

Social

– Premieră: MARELE PREMIU, cu Petronela Buda şi Vlad Ajder

– EU RĂMÂN, one-woman show cu Blanca Doba

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul şi în acest weekend la seri de teatru în Curtea Interioară din Domnească 59.

Sâmbătă, 8 august 2020, la ora 21:00, publicul este invitat la premiera spectacolului MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician, cu Petronela Buda şi Vlad Ajder în distribuţie.

Este a treia parte a tripticului realizat de regizorul Radu Nichifor, care a ales să facă trei montări diferite ale textului lui Mimi Brănescu, folosind trei distribuţii paralele.

După perechile de actori Flavia Călin – Vlad Volf şi Elena Ghinea – Ştefan Forir, care au avut premiera în weekendul 1-2 august, este rândul Petronelei Buda şi al lui Vlad Ajder să aibă marea întâlnire cu publicul.

Montarea avându-i pe cei doi în rolurile Cocoţatei şi Necocoţatului este încărcată de umor, emoţie şi senzualitate. Spectacolul surprinde unul dintre acele momente în care nu ştii dacă ceea ce ţi se întâmplă e binecuvântare sau blestem. Dacă omul de lângă tine e înger sau demon. Dacă tu însuţi eşti un învingător sau un învins.

Spectacolul MARELE PREMIU durează 50 de minute.

Duminică, 9 august 2020, la ora 21:00, pe scena în aer liber din Curtea Interioară a Dramaticului este programat spectacolul EU RĂMÂN, un one-woman show cu Blanca Doba, în regia Luanei Hagiu.

„Vine un moment când simţi că trebuie să vorbeşti despre tot. EU RĂMÂN nu vorbeşte chiar despre tot-tot, dar vorbeşte despre un tot important”, spune Blanca Doba, actriţă a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila.

Pentru această interpretare, Blanca Doba a câştigat Premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costineşti, 2017 şi Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF”.

Publicul gălăţean şi-o aminteşte pe Blanca Doba pentru excelenta participare la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi în 2019 cu spectacolul ROMANŢIOŞII al Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, care a câştigat Premiul pentru cel mai bun spectacol.

Spectacolul EU RĂMÂN durează 45 de minute.

Biletele pentru reprezentaţiile programate sâmbătă şi duminică pot fi achiziţionate online de pe bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Informaţii şi rezervări: 0758-049-850.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns