Spectatorii lunilor septembrie şi octombrie, în culise la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”!

Divertisment

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi continuă campania Spectatorul lunii, de fidelizare a cumpărătorilor de bilete online, iar începând de luna aceasta le oferă câştigătorilor nu doar o invitaţie la una dintre reprezentaţiile trupei noastre, ci şi o vizită în culisele Teatrului.

Primii câştigători ai acestei frumoase şi interesante experienţe au fost Spectatorul lunii septembrie, adică reprezentanţii firmei gălăţene PROCONSTRIND, precum şi Spectatorul lunii octombrie, respectiv ATHENA ANCUŢA. Cu achiziţii în valoare totală de 1.470 de lei de pe platforma bilete.fanitardini.ro, firma Proconstrind s-a situat pe primul loc în clasamentul lunii septembrie, dintr-un total de 312 cumpărători de bilete online. În octombrie, pe prima poziţie s-a clasat Athena Ancuţa, care a cheltuit 420 de lei pe bilete.fanitardini.ro, mai mult decât ceilalţi 258 de cumpărători din online ai lunii.

Micul grup a vizitat Teatrul nostru duminică seară, pe 24 noiembrie, înainte de a viziona spectacolul „SALBA DRACULUI”. Oaspeţii noştri au avut bucuria să descopere spaţiile Teatrului care sunt necunoscute publicului, precum sala de lectură, magaziile de recuzită şi decor şi chiar să păşească sub scena rotativă, locul din care actorii îşi fac apariţiile spectaculoase în timpul unor reprezentaţii.

Musafirii au putut vedea ce se întâmplă în culise înainte de începerea spectacolului, au asistat la forfota de la cabine şi au văzut actorii pregătindu-se să intre în pielea personajelor cărora urmau să le dea viaţă pe scenă. De asemenea, oaspeţii au putut sta de vorbă cu unii dintre actori, cu regizorul tehnic al spectacolului şi cu personalul tehnic-scenă.

„Mulţumim pentru tur şi pentru alegerea piesei. A fost o seară foarte frumoasă”, a spus, după spectacolul de aseară, Athena Ancuţa.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi a lansat în aprilie 2019 campania Spectatorul lunii, prin intermediul căreia premiază lunar cel mai avid cumpărător de bilete online.

Spectatorul lunii noiembrie va fi anunţat în decembrie.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns