Surprize şi cadouri în cadrul Festivalului Internaţional „Leonard” – ediţia a XVI-a

Divertisment

În cadrul Festivalului Internaţional „Leonard” – ediţia a XVI-a, desfăşurat în perioada 2 noiembrie – 8 decembrie, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi, organizator al evenimentului, a pregătit surprize pentru publicul spectator.

În fiecare săptămână, instituţia va organiza concursuri online pe pagina de Facebook, care vor consta în adresarea de întrebări de cultură generală, ale căror răspunsuri corecte vor aduce câte o invitaţie de 2 persoane unui singur câştigător/ spectacol. Întrebările vor viza informaţii despre spectacolele respective. Pentru a câştiga o invitaţie, publicul trebuie să dea Like şi Share la pagina de Facebook a instituţiei, Follow pe pagina de Instagram a instituţiei, dar şi un comentariu cu răspunsul corect şi cu numele persoanei care îi va însoţi la spectacolul ales.

Câştigătorul va fi ales prin sistemul www.random.org şi va fi anunţat cu cel puţin o zi înainte de spectacol pe pagina de Facebook a Teatrului. Acesta îşi poate ridica invitaţia de la casieria Teatrului, a cărui program este:

– luni: închis

– marţi – vineri: 10,00 – 18,00

– sâmbătă – duminică: 16,00 – 20,00

De asemenea, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi va oferi vouchere cadou care constau în câte o şedinţă de masaj la centrul terapeutic de masaj Art Therapy, cu sediul în Galaţi, pe str. Traian, nr. 136 (vis-a -vis de Starea Civilă Galaţi). Art Therapy Center este unul dintre sponsorii instituţiei.

Voucherele cadou vor fi oferite pentru fiecare spectacol din cadrul Festivalului Internaţional „Leonard” – ediţia a XVI-a, cu excepţia concertului „Degeaba 30”, susţinut de Tudor Gheorghe, alături de orchestra şi corul Teatrului. În cazul fiecărui spectacol, se vor oferi între 2-5 vouchere.

Pentru a intra în posesia voucherelor cadou, publicul gălăţean trebuie să achiziţioneze bilete la casierie sau online pe platforma www.blt.ro/spectacole-galati . Teatrul va organiza extrageri separate pentru două categorii de public şi vor consta în următoarele:

– pentru spectatorii care vor achiziţiona bilete de la casieria instituţiei

Aceştia trebuie să fie prezenţi în sala de spectacol, să facă dovada achiziţionării biletului desemnat câştigător, cu cotorul de la bilet şi să prezinte un act de identitate pentru a intra în posesia voucher-ului cadou.

– pentru spectatorii care vor achiziţiona bilete online de pe platforma www.blt.ro/spectacole-galati:

Aceştia trebuie să participe la promovarea spectacolelor din cadrul Festivalului Internaţional „Leonard” – ediţia a XVI-a, în mediul online, prin aprecierea paginii de Facebook a instituţiei (buton de Like) şi distribuirea publică a evenimentului pe pagina personală (buton de Share). Participantul câştigător trebuie să se prezinte la sediul organizatorului, în ziua spectacolului, pentru a ridica premiul, prezentând actul de identitate şi biletul achiziţionat online.

Câştigătorul care a achiziţionat biletul de la casa de bilete va fi anunţat în ziua spectacolului, la pauză sau după spectacol, în vreme ce câştigătorul care a achiziţionat biletul online va fi anunţat cu cel puţin o zi înainte de spectacol pe pagina de Facebook a Teatrului.

Informaţii suplimentare despre tombola voucherelor cadou oferite de sponsorul Art Therapy pot fi obţinute accesând Regulamentul tombolei publicat pe www.naeleonard.ro/interes-public.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns